Gratis Aanmelden

SM dating met wilde milf (33)

Totaalslaaf_slavingevraagd (33)

Ik ben een sm Mrs. en zoek onderdanige mannen en vrouwen die als vaste poets dien butler geld 24 7 totaal slaaf mij willen dienen, behagen, me van alle comfort voorzien zowel mentaal fysiek financieel . Ik wacht op een reactie van je slaaf sletje, ook bi(schierig) mag reageren. Strenge groet,Mrs.T.

Maak contact met haar
  1. Naam: Totaalslaaf_slavingevraagd
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Groote haar
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 6/2/1988
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
SM dating met wilde milf Totaalslaaf_slavingevraagd van 33
MissDominatrix (56)
★★★★★
Een nee accepteer ik niet wanneer jij mijn slaaf bent. Ik ben een dominatrix die alleen gehoorzame mannen onder zich wil hebben. Het liefst bind ik jou vast en leef ik mij urenlang op jou uit. Ik wil alleen met mannen te maken hebben die dit durven te ondergaan.
Sex met open-minded oma
BarbieGirl19884079 (35)
★★★★★
Ben jij al tijden op zoek naar een Strenge Meesteres ,die jou leven bepaald en jou tot haar slaaf maakt..?Ik ben Kimberley een Kinky Geile Meesteres met een heerlijk lijf die het heerlijk vindt om jou te domineren en te gebruiken voor mijn lusten in de wereld van de soft SM, BDSM en voeten fetisch.Ik als jou Meesteres en jij als Mijn slaaf , ben jij klaar om behandeld te worden?Waarbij ik je een halsband om doe en handboeien en lekker in je mond spuug en jij alles doorslikt en je straf met mijn zweepje. Op de grond en lekker mijn voetjes of laarzen in je mond nemen en ze te likken en zuigen.
SM dating met kinky milf
JoyceKelder (56)
★★★★★
Heb een eigen SM-kelder en hoop daar snel een slaaf in te krijgen die niet gelijk naar de nooduitgang zoekt. Ik zal je met respect behandelen en een code woord afspreken voor het geval ik je grens voorbij schiet.
SM met mooie oma
Wendy1993 (29)
★★★★☆
Ik ben een vrouw die sex verslaafd is en zoek een man of vrouw die dit ook is of in ieder geval lang en vaak wil genieten. Heb jij flink veel uithoudingsvermogen, dan zou ik het heerlijk vinden om samen met jou een geil avontuur te beleven.
BDSM met mooie studente
SubliemeSub (27)
★★★★☆
Jong, geil, slaafs, gehoorzaam, dikke kont, ferme tetten. Ben ik wat u zoekt? Dan verneem ik dat natuurlijk heel graag van u.
Sex spelletjes met wilde studente
WeekendMrs (44)
★★★★★
Ik zoek een weekendslaaf. Ik ben bedreven in de BDSM, en ik zoek een sissy sletje die zich totaal aan mij wil geven voor de weekenden.
Sex spelletjes met lekkere vrouw
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Neuken met Hielkje
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Neuken met Dione
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Samen in bad gaan met Carmijn
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Neuken met Diewertje
© 2024 bdsmvrouwen.nl